Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Funktionerne af plastik-chipkort

2024-01-02

Få adgang til dataene på et smart card, mens du bruger et program, der kører på en Windows-applikationsserver. Multifaktor- og nærhedsgodkendelse kan og er blevet indlejret i plastik-smartkort for at øge sikkerheden for alle tjenester på kortet. For eksempel kan et plastik-chipkort programmeres til kun at tillade en kontaktløs transaktion, hvis det også er inden for rækkevidde af en anden enhed som en unikt parret mobiltelefon. Enkeltpersoner har bedre sikkerhed og mere bekvemmelighed ved at bruge smartkort, der udfører flere tjenester. For eksempel behøver de kun at erstatte ét kort, hvis deres pung bliver væk eller stjålet. Datalagringen på et kort kan reducere dobbeltarbejde og endda give akut medicinsk information.


Plast-chipkort har flere funktioner, som samtidigt kan være et ID, et kreditkort, et kontantkort med lagret værdi og et lager af personlige oplysninger såsom telefonnumre eller sygehistorie. Kortet kan nemt udskiftes, hvis det går tabt, og kravet om en PIN-kode (eller anden form for sikkerhed) giver yderligere sikkerhed mod uautoriseret adgang til oplysninger fra andre.


Ved det første forsøg på at bruge det ulovligt, ville kortet blive deaktiveret af kortlæseren selv. CXJ-smartkort kan være elektroniske nøgleringe, hvilket giver bæreren mulighed for at få adgang til information og fysiske steder uden behov for onlineforbindelser. Plast-chipkort er meget fleksible til at give autentificering på forskellige niveauer af bæreren og modparten. Endelig, med de oplysninger om brugeren, som smartcards kan give de andre parter, er de nyttige enheder til at tilpasse produkter og tjenester. At få et produkt fra en plastik-chipkort-producent ser ud til, at det ville være overdrevet.


Plast-chipkort kan bruges i elektronisk handel, over internettet, selvom den forretningsmodel, der bruges i nuværende elektroniske handelsapplikationer, stadig ikke kan udnytte det fulde potentiale af det elektroniske medie. Et plastik-chipkort kan indeholde en ikke-krypteret profil af bæreren, så brugeren kan få tilpassede tjenester selv uden forudgående kontakt med leverandøren. Det sædvanlige mål er at afsløre private krypteringsnøgler og derefter læse og manipulere sikre data såsom penge. Forfalskning og revisionsfunktioner i et smartkortsystem hjælper med at styre risikoen for kompromitterede kort.


Når en angriber først udvikler et ikke-invasivt angreb for en bestemt smart card-model, er han typisk i stand til at udføre angrebet på andre kort af denne model på få sekunder, ofte ved hjælp af udstyr, der kan forklædt som en normal smart card-læser. Plast-chipkortkonfigurationen bruges normalt på nyere kreditkort og elektroniske sikkerhedsidentifikationsmærker. Mindre chipkort optræder hyppigt som SIM-kort (Subscriber Identity Module) i mange mobiltelefoner. Ud over de sikkerhedsfunktioner, som smartkort er til stede, kan korrekt udstyrede smartkortbrugere scanne smartkortaktiverede kreditkort til onlinebetaling. HP Smart Card-sikkerhed forvandler et smartcard til en elektronisk nøgle til en computer.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept